Moi, kuka tai mikälie sitten ikinä oletkaan! Tässä osassa on 15 kuvaa mukaan lukien extra, mikä on ärsyttävää (luulin että tulisi 20), mutta enpä valita siitä sen enempää. Uusi osa, olkaapa hyvät!

***

11-08-15_4-11-01%C2%A0PM.jpg

Aika kului nopeasti. Ebonysta, J:stä ja Jeanista oli muodostunut Emilylle melko läheinen ystäväpiiri, ja elämä sujui oikein mallikkaasti. Naisella alkoi olla sen verran rahaakin, että taloa voisi kohta jo hieman laajentaa.

11-08-15_4-20-08%C2%A0PM.jpg

Kenties mukavan elämäntilanteen johdosta Emilyn paino oli noussut melko nopeaa tahtia. Takin saumojen alkaessa ratkeilla hänen täytyi myöntää asia itselleen ja käydä ostamassa suurempia vaatteita. J vitsaili mielellään aiheesta ja Emily nauroi mukana, vaikka oikeastaan hän ei pitänyt tilanteesta. Lihavuudesta ei muuten koitunut haittaa, mutta halpa sänky natisi uhkaavasti ja tuntemattomat simit kadulla olivat alkaneet katsoa hieman paheksuvasti.

11-08-15_4-35-41%C2%A0PM.jpg

11-08-15_4-36-26%C2%A0PM.jpg

Kuukaudet kuluivat ja kukat alkoivat kukkia. Toinen niistä tosiaankin oli lilja, ja kasvikirjan avulla Emily tunnisti punaisen leijonankidaksi.

11-08-15_4-42-57%C2%A0PM.jpg

Jeanin kanssa tuli keskusteltua paljon niin tietokoneella, puhelimella kuin kasvotustenkin. Aina kuullessaan miehen äänen Emilyn rinnassa läikähti jokin lämmin, onnellinen tunne. Kenties hän tunsi Jeania kohtaan jotain syvempää kuin ystävyyttä.

11-08-15_4-43-40%C2%A0PM.jpg

Eräänä iltana hän tunsi kuitenkin jonkin aivan muun tunteen. Polttava, kummallinen kipu vatsassa.

Vatsatauti? Sappikiviä? Mistä tämä johtuu? Emily pohti ja sammutti tietokoneen. Polttelu loppui hetkeksi ja alkoi sitten taas. 

11-08-15_4-46-09%C2%A0PM.jpg

Emily koitti jatkaa päiväänsä täysin normaalisti, mutta polttelu jatkui. Vaikka nainen ei ollutkaan järin uskovainen, tuona hetkenä hän rukoili mielessään. Kunpa tämä loppuisi, anna tämän loppua..!

  Hän kaivoi vaikeasti puhelimen taskustaan ja etsi hermostuneena syytä netistä kivun yhä jatkuessa.

"Sappikivitaudin tyypillinen oire on melko äkisti alkanut ylävatsakipu, joka tuntuu oikean kylkikaaren seudulla tai keskellä ylävatsaa. Kipu saattaa säteillä yläselkään oikean lapaluun seutuun. Potilaan on vaikea löytää sopivaa asentoa. Pahoinvointia ja oksennuksia saattaa esiintyä. Kipu rauhoittuu yleensä itsestään 3–6 tunnin kuluttua", eräällä sivustolla luki. Emily arveli, että paras odottaa että kipu laantuu ja lähteä sitten lääkäriin.

11-08-15_4-47-10%C2%A0PM.jpg

Kivun tuntuessa yhä vain pahentuvan nainen ajatteli, että voisi yrittää nukkua -aika kuluisi ilman että hän tiedostaisi tai muistaisi kipua. Aamulla hän olisi taas kunnossa, olisihan?

11-08-15_4-47-26%C2%A0PM.jpg

Kauaa hän ei ehtinyt sängyssä maata, kun hän tunsi jonkin kostean jaloillaan.

Ei kai kuukautisiakin tähän samaan menoon? Emily ajatteli epätoivoissaan, kun tajusikin, että tämä oli erilaista. Hän nappasi äkkiä puhelimen käteensä ja soitti hätänumeroon.

- - -

11-08-15_4-53-24%C2%A0PM.jpg

Seth kohotti pikkuiset kätensä tuttipullolle. Emily hymyili. Hän rakasti poikaansa, vaikka tämän syntymä oli tullut ihan puskista ja naisella ei ollut hajuakaan tämän isästä. Milloin hän oli edes viimeksi tehnyt sitä? Ehkä joskus lukiossa muutamissa juhlissa, muttei kertaakaan valmistumisen jälkeen.

11-08-15_4-55-45%C2%A0PM.jpg

J oli löytänyt kirpputorilta valtavan pehmonallen ja antanut sen Sethille. Usein Jean tai Ebony tuli vahtimaan poikaa, jotta tuore äiti uskaltaisi nukkua. Emily olikin kiitollinen ystäviensä avusta, hän ei tiennyt mitä tekisi ilman heitä. 

11-08-15_4-56-37%C2%A0PM.jpg

Tänäänkin Jean saapui paikalle ja korjasi alkajaisiksi tiskialtaan, joka oli mennyt ties kuinka monennen kerran rikki. Mies myös hoiti Hugo-sammakkoa, Emilyn aika kun ei toisinaan meinannut siihen riittää, vaikka Seth olikin poikkeuksellisen kiltti ja hiljainen lapsi.

11-08-15_5-01-27%C2%A0PM.jpg

Emily oli Jeanin kehotuksesta alkamassa päiväunille, kun hän yhtäkkiä, täysin ajattelematta pamautti kysymyksen.

"Kuule, voisitko muuttaa meille? Kun olet muutenkin täällä niin paljon, ja kun minä olen tässä ajatellut kertoa sen tosiasian että taidan rakastaa sinua, ja-"  Äkkiä nainen tajusi mitä selitti ja hiljeni äkkiä punastuen. Jean kohotti kulmiaan hieman yllättyneenä, kenties huvittuneenakin. Emily punastui entistäkin pahemmin.

"Tässä ajatellut kertoa? Mitä se aiempi sitten oli?"

Emily toljotti hölmistyneenä Jeania, joka huokaisi ymmärtäessään asian. "Aivan, taisit olla liian humalassa että muistaisit."

muisto2.jpg

"Sinä iltana baarissa, kun tapasimme, johdatit minut ulos ja ilmaisit hyvin selkeästi rakastuneesi minuun ensisilmäyksellä", Jean sanoi hymyillen muistolle. "Jatkoimme lähistöllä olevalle autolleni, se oli ehkä elämäni paras yö. Kamalaa, ettet muista sitä, jäät paljosta paitsi. Ehkä olisi kuitenkin pitänyt tajuta asia siitä, miten kutsuit minua jatkuvasti Janeksi."

"Mutta heräsin kotonani! Luulin J:n tuoneen minut kotiin", Emily kummasteli.

"Ei, kun olin autossa tarjonnut vielä yhden drinkin lisää, kuvittelit ilmeisesti olevasi navigaattori ja neuvoit minut kotiisi. Kannoin sinut sänkyysi ja lähdin hetken päästä kotiini." Ennen kuin Emily ehti kysyä, hän jatkoi: "Ja kyllä, rakastan sinua muutoinkin kuin humalassa."

***

11-08-15_4-02-59%C2%A0PM.jpg

Jean bugitti jotenkin oudosti ja Emily jäi jumiin juttelemaan ilmalle :D Resetsim pelasti onneksi päivän!

***

Äääh :D Kuvitelkaa, muutamat opettajat kehtaavat kutsua minua välillä tulevaksi kirjailijaksi! Ei tällä laadulla, ei todellakaan :D En ole myöskään kovin varma oikeinkirjoituksestani. Miten ihmeessä J kuuluisi taivuttaa? Tai Emily, onko se 'Emilya' vai 'Emilyä'?

  Joka tapauksessa, nyt alan päästä sinne mistä haluaisin kirjoittaa ja missä menen pelissä. Taidan odottaa vielä pari osaa ennen kuin selitän tästä tarinasta kavereilleni, sen verran surkeaa jälkeä tähän mennessä.

  Kiitos kun luit, kommentit ovat aina tervetulleita ja hyvää vuorokaudenjatkoa!

(Niin, ja kaipaisin ihan totta apua noitten nimien keksimisessä osille. Tämäkin oli hatusta äkkiä vedetty ja oli vähällä, etten laittanut tälle nimeksi ''Vieläkin enemmän ystäviä" :D)