Heissan, sinä siellä jossakin! Osa käsittää 12 kuvaa (olen pettynyt itseeni), mutta katkaisukohta tuntui kirjoittaessa oikein sopivalta. En tiedä nyt enää, mutta julkaisen tämän silti.

***

11-08-15_3-37-28%C2%A0PM.jpg

Oli kulunut jo useita viikkoja Emilyn muutosta ja kukat olivat kasvaneet pieniksi puskiksi. Emily oli ystävystynyt joidenkin ystäviensä ystävien kanssa ja tutustunut paremmin ensimmäisiin. Ebony oli tullut kylään ja valitti parhaillaan aviomiehensä typeryyttä.

"..ja sitten hän vielä kehtasi kysyä, miksen ollut keittänyt hänelle kahvia!" nainen vauhkosi.

"Ja sinä keitit."

11-08-15_3-37-05%C2%A0PM.jpg

Ebony nyökkäsi naurahtaen."Nyt tuntuu, että minun olisi ennemmin kannattanut paiskata kuppi hänen kasvoilleen."

Emily virnisti. "Tee joku kerta niin!"

"Hän vain katsoisi minua toruvasti kauniilla silmillään ja minä vajoaisin hänen eteensä surkeana kuin häpeissään oleva koira. Nyt olemme kuitenkin puhuneet vain minusta, mitä sinulle kuuluu?"

11-08-15_3-38-52%C2%A0PM.jpg

"Enimmäkseen hyvää, mutta minulla on ollut aika tylsää. Ajattelin käydä huomenna Oasis Springsissä", Emily kertoi.

"Etkö ole vielä vai käynyt? Joka tapauksessa, hyvä idea. Se on mukava paikka."

11-08-15_3-43-17%C2%A0PM.jpg

Emily polvistui kitkemään rikkaruohoja. Hienostuneempi Ebony nyrpisti hieman nenäänsä toisen sotkiessa empimättä farkkunsa mutta ei sanonut mitään.

"Mitä kasveja nuo muuten ovat?" hän kysyi.

"En ole ihan varma, mutta kuvittelisin toisen olevan lilja, Emily sanoi ja riuhtoi erityisen sitkeää voikukkaa irti maasta. Lopulta se repeytyi aivan yhtäkkiä irti ja multaa lennähti naisten päälle. Emily hihitti saaden Ebonynkin virnistämään, ottamaan vähän multaa maasta ja heittämään sillä Emilyä. Kohta naiset kierivät maassa kikattaen kuin mitkäkin pikkutytöt.

11-08-15_3-48-40%C2%A0PM.jpg

Illalla, Ebonyn lähdettyä jo aikoja sitten, Emily istui syömässä ja katsomassa jotain suoraan televisiosta tulevaa seikkailuelokuvaa. Emily oli nähnyt elokuvan joskus ennenkin, mutta se oli parasta mitä nyt sattui tulemaan. Äkkiä ovelta kuului koputus.

11-08-15_3-50-43%C2%A0PM.jpg

"Ai, hei J!" hän tervehti ystäväänsä. J selitti aikovansa mennä kaupungille ja kaivanneensa seuraa. Emily suostui mielihyvin, oli viikonloppu eikä myöhään valvominen siis haittaisi.

11-08-15_3-56-08%C2%A0PM.jpg

Baari, yökerho tai mikä ikinä olikaan oli hieno rakennus ja sijaitsi hyvällä paikalla. Sen viereen istutetut palmut heiluivat hieman leppeässä tuulessa ja ilta-aurinko maalasi puiden lehtiä hiljalleen kellertäviksi valollaan.

11-08-15_3-57-59%C2%A0PM.jpg

Emily tilasi hyvältä kuulostavan juoman mukavalta baarimikolta. Hän oli jo alkanut tottua nopeasti hämärtyviin iltoihin, vaikka hänen entisessä kodissaan vuorokaudenaika oli aina vaihtunut huomaamattomasti, aivan hiljaa.

11-08-15_3-58-57%C2%A0PM.jpg

J oli jo löytänyt muuta seuraa jostain tuttavastaan ja siirtynyt pöytään tämän kanssa. Emilyn vilkaistessa miehiin päin J moikkasi iloisesti ja jatkoi sitten keskusteluaan.

11-08-15_3-57-18%C2%A0PM.jpg

Huoneen nurkassa soi musiikki, joku soitti taitavasti kitaraa. Soinnut kuulostivat miellyttävältä puheensorinan alla.

11-08-15_3-59-48%C2%A0PM.jpg11-08-15_4-00-43%C2%A0PM.jpg

Illan mittaan Emily joi lisää drinkkejä ja nauroi pienillekin asioille. Baarimikko esitteli temppuja ja tiskillä jossain välissä pyörähtänyt muusikko esittäytyi Jean Kendrickiksi. Emily kutsui tätä hihittäen Janeksi. Vaikka mitään ihmeempää ei tapahtunut, ilta oli kaken kaikkiaan hyvin mukava.

***

11-08-15_3-56-27%C2%A0PM.jpg

Joukkoryntäys baariin :D

***

Kirjoitin tähän tekstin parissa tunnissa. Tiedän, pitkä aika, mutta minulla on paha tapa vaipua huomaamattani syviin mietteisiin pitkiksikin ajoiksi (usein joku kaverini kertoo minulle oikein innoissaan jostain, ja äkkiä havahdun ja minun täytyy sanoa, etten kuunnellut ja pyytää häntä kertomaan uudelleen -en taida olla kauhean hyvä keskustelukumppani) ja tein tässä samalla läksyni. Asiat saattoivat vaikuttaa siihen, että myös luulin kirjoittaessani osan olevan pidempi. 

Tajusin juuri, että ensi osassa tai sitä seuraavassa pääsen samaan kohtaan kuin missä nyt olen pelissä! Odotan innolla että saan kirjoittaa siitä, minulla on suunnitelmia! Toivottavasti myös toteutan hyvin, yleensä loistavatkin ideat menevät surkeiksi kun yritän toteuttaa niitä :D

Ja tiedän, että osan nimi on surkea, mutten keksinyt muutakaan :C Antakaa anteeksi!